Zbuloni

Bonjour Art

Bonjour French Patisseri është një Pasticeri e standartit europian, një pasticeri e mirëfilltë Franceze, Pastiçeri dhe Bar-kafe. Teknologji e përparuar në prodhimin e Tortave, Pastave dhe Akullores. Mikpritja e ngrohtë dhe kombinimi i përkryer i Recetave dhe teknikat e vecanta, na kanë bërë ne një pikë të fortë referimi në qytet. Për sa i takon cilësisë dhe shërbimit ndaj klientit, tashmë ne vijmë me shërbimin catering, ne sjellim specialitetet tona pranë jush dhe familjeve tuaja.

...

Zbuloni

Bonjour Art

Nje shije e vertete franceze!


Bonjour French Patisseri © 2017. All Rights Reserved. NurSoft