Një shije e vërtetë franceze

Zbuloni

Bonjour Art

Bonjour French Patisseri është një Pasticeri e standartit europian, një pasticeri e mirëfilltë Franceze, Pastiçeri dhe Bar-...

Me Teper...

Specialitete

Nje shije e vertete franceze!

Ambientet

-
-
-
-

Zbuloni Menune Tone


Akullore

 • Akullore - 800 Gr 600 lekë
 • Akullore - 400 Gr 300 lekë
 • Cokollate 300 lekë
 • Sulltan (Hurma Arabe) 300 lekë
 • Snikers 300 lekë
 • Karamel 300 lekë
 • Boronice 300 lekë
 • Fragolla (Luleshtrydhe) 300 lekë


Amareta

 • Amareta - 250 Gr 500 lekë
 • Amareta - 500 Gr 1,000 lekë
 • Amareta - 1 Kg 2,000 lekë
 • Makarons Fruta Pylli 2,000 lekë
 • Makarons Cokollate 2,000 lekë
 • Makarons Vanilje 2,000 lekë
 • Makarons Kafe 2,000 lekë
 • Makarons Kramel 2,000 lekë


Torta

 • Torte me Peta e Madhe 1,500 lekë
 • Torte me Peta e Mesme 1,000 lekë
 • Torte me Peta e Vogel 800 lekë
 • Krem Vanilje dhe Cokollate Qumeshti e Madhe 2,000 lekë
 • Krem Vanilje dhe Cokollate Qumeshti e Mesme 1,500 lekë
 • Krem Vanilje dhe Cokollate Qumeshti e Vogel 1,200 lekë
 • Krem Vanilje dhe Cokollate e Bardhe e Madhe 2,000 lekë
 • Krem Vanilje dhe Cokollate e Bardhe e Mesme 1,500 lekë


Torta ne Porcione

 • Banana Toffi 150 lekë
 • 1000 e Një Netë 150 lekë
 • Oreo 200 lekë
 • Milfei 200 lekë
 • Cheese Cake 150 lekë
 • Blu Berry Cokollate 200 lekë
 • Lady Bird 150 lekë
 • Trigolata 150 lekë


Trufa

 • Trufa me Toffy Caramel - 250 gr 375 lekë
 • Trufa me Toffy Caramel - 500 gr 750 lekë
 • Trufa me Red Velvet - 250 gr 375 lekë
 • Trufa me Red Velvet - 500 gr 750 lekë
 • Trufa me Krem Rafaelo - 250 gr 375 lekë
 • Trufa me Krem Rafaelo - 500 gr 750 lekë
 • Trufa me Biskote Oreo - 250 gr 375 lekë
 • Trufa me Biskote Oreo - 500 gr 750 lekë
Bonjour French Patisseri © 2017. All Rights Reserved. NurSoft